€{{amount_with_comma_separator}}

Over Moonsisters

Moonsisters onderzoekt en deelt informatie om mensen terug te brengen naar hun kern en te verbinden met het ritme van de natuur.  

Moonsisters presenteert ieder jaar een Moon Calendar waarin een jaar lang, iedere dag, de energie van de Maan omschreven wordt in combinatie met de sterrenbeelden en de stand van de planeten. Eeuwenoude informatie terugbrengen naar het nu, met iedere dag de meest gunstige momenten omschreven op een manier die past bij de tijd waarin we nu leven. Vol quotes, prachtige full color illustraties en afgezet met goudfolie, omdat Moonsisters iedereen dagen met ‘gouden randen’ wenst. 

Durf vanuit het hart te leven en te vertrouwen op je intuïtie en wat het Universum je brengt. ‘The Moon is a reminder that no matter what phase I am in, I am still whole’.

Moonsisters maakt producten met aandacht voor ambacht, kwaliteit en originaliteit. Daarnaast gaat Moonsisters samenwerkingen aan met bedrijven waarin zij geloven en die hetzelfde gedachtengoed hebben. 

De oorsprong
Na een bezoek van Founder Jetteke van Lexmond aan de Jura in Frankrijk,
ontdekte ze dat de kracht van de maan nog steeds in veel delen van de wereld wordt gebruikt.
Ze vond dit zo fascinerend.
Onze voorouders leefden allemaal in harmonie met het ritme en de wet van de natuur. Ze observeerden de hemellichamen, zoals de loop van de zon, de maan, de stand van de sterren en hun effect op alle levende wezens.
De cyclus van de Maan was de eerste kosmische gids omdat de krachten aangekondigd door de fase en positie in de dierenriem van de Maan veel belangrijker waren voor het dagelijks leven dan de stand van de zon.
De maan raakte haar zo en ze wil niet dat de verzamelde kennis door onze voorouders verloren gaat, maar deze kennis wordt verwerkt in de Moon Calendar.

Jaarlijks verschijnt de Moon Calendar, waarin dagelijks de energie van de Maan wordt gedeeld. Door meer te weten over de kracht van de Maan
en haar verschillende fasen, kan dit ons helpen om (opnieuw) contact te maken met onze ware essentie binnenin.


Haar filosofie

Talrijke natuurlijke fenomenen zoals de getijden van de zee, meteorologische gebeurtenissen, onze menstruatiecyclus en bevallingen staan in verband met de cyclus van de maan. We bestaan voor ongeveer 70% uit water. De Maan en haar maancyclus beïnvloeden onze mentale en fysieke gezondheid. Tegenwoordig moeten we een hoge prijs betalen voor het negeren van de ritmes en natuurwetten. Het opnieuw verbinden met deze oude wijsheid kan, zeker in deze tijd, van grote waarde zijn voor ons allemaal en voor de wereld waarin we leven.

 

Jetteke van Lexmond

Founder Moonsisters 

Een van Nederlands meest gerenoveerde stylisten en Fashion Directors. Tijdens haar carrière heeft zij titels zoals ELLE Girl, Glamour en Vogue tot sleutelspelers binnen de Nederlandse media gemaakt. Van Lexmond heeft modeshows gestileerd voor Azzedine Alaïa, Max Mara en andere grote modehuizen. Haar carrière omvat ook: het oprichten van Lexmond|Lexmond een sieradenmerk in samenwerking met koninklijke Asscher. Daarnaast is Jetteke een van de weinig ambassadeurs wereldwijd voor het prestigieuze huis van Chanel. Haar energie en tijd staat de laatste jaren vooral in het teken van de maan en het verspreiden van deze mooie informatie wereldwijd.

We've sent you an email with a link to update your password.

Login

Forgot your password?

Or

Reset your password

We will send you an email to reset your password.

Create Account

Or

Bag ()

Check out Go to shopping bag Your shopping bag is empty. Continue shopping