€{{amount_with_comma_separator}}

Over Moonsisters

Moonsisters is een nieuwsgierig platform dat op onderzoek gaat en informatie deelt met iedereen die daarvoor open staat. Het helpt mensen mogelijk terug te brengen naar hun kern, in contact met wat al is. Om de kracht van de natuur te laten zien en daarmee een optimistische impuls te geven aan het dagelijks leven. 

Moonsisters presenteert ieder jaar een Moon Calendar waarin een jaar lang, iedere dag, de energie van de Maan omschreven wordt in combinatie met de sterrenbeelden en de stand van de planeten. Eeuwenoude informatie terugbrengen naar het nu, met iedere dag de meest gunstige momenten omschreven op een manier die past bij de tijd waarin we nu leven. Vol met quotes en lekkere recepten, een prachtige scheurkalender afgezet met bladgoud, omdat Moonsisters iedereen dagen met ‘gouden randen’ wenst. 

Durf vanuit het hart te leven en te vertrouwen op je intuïtie en wat het Universum je brengt. ‘The Moon is a reminder that no matter what phase I am in, I am still whole’.

Moonsisters maakt producten met aandacht voor ambacht, kwaliteit en originaliteit. Daarnaast gaat Moonsisters samenwerkingen aan met bedrijven waarin zij geloven en die (grotendeels) hetzelfde gedachtengoed hebben. Moonsisters is puur, positief, open minded, ambitieus en onderzoekend.

Founders zijn Jetteke en Lieke van Lexmond. Ze zijn niet in één hokje te plaatsen, want ze denken grenzeloos, zeer intuïtief en maken keuzes vanuit het hart. Ze zijn als de duizendpoot met één gezicht. Recht door zee en intrinsiek gedreven alles uit het leven te halen. Alles wat ze samen maken heeft duidelijk een groot gevoel voor esthetiek en vrouwelijkheid. Hartenvolgers met een nuchtere bril. Niet alles voor één maar één voor alles en iedereen. Down to earth, toegankelijk en onbevooroordeeld. En daarmee zijn ze een grote inspiratie voor Moonsisters.

 

Lieke van Lexmond

Lieke is al vanaf haar vijfde zichtbaar met haar werk op televisie. Ze  presenteert en acteert al professioneel vanaf haar zestiende en is daarmee een bekende televisiepersoonlijkheid geworden.

Jetteke van Lexmond

Jetteke is nu al ruim twintig jaar werkzaam in de mode, ze heeft onder andere Elle Girl, Glamour en Vogue in Nederland helpen opzetten als fashion editor. Daarnaast is ze ook creative director voor verschillende nationale en internationale modemerken.

We've sent you an email with a link to update your password.

Login

Forgot your password?

Or

Reset your password

We will send you an email to reset your password.

Create Account

Or

Bag ()

Check out Go to shopping bag Your shopping bag is empty. Continue shopping