€{{amount_with_comma_separator}}

FAQ – Frequently Asked Questions

Heb je problemen met je bestelling? Kan je de symbolen van de Moon Calendar niet vinden? Chill and breathe, want we hebben de antwoorden op al jouw brandende vragen.

Contact ons

ALGEMEEN

Ik heb gemaild naar de klantenservice maar nog niks teruggehoord. Hoe kan dit?

We zijn allemaal mensen, en proberen ons werk zo goed mogelijk te doen! We streven ernaar om je e-mail binnen 48 uur te behandelen, dus hold on. Onze klantenservice werkt van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur en ze doen hun stinkende best om jou zo snel mogelijk uit de brand te helpen.

Heb ik een account nodig om te bestellen?

Nee, dat heb je niet! Hier werken we hard aan, maar voorlopig bestel je nog lekker zonder account. We keep you posted!

Waarom ontvang ik de nieuwsbrief niet?

Misschien heb je je nog niet ingeschreven, doe dat vooral onderaan de pagina – je weet anders niet wat je mist ;-). Heb je je wel ingeschreven, maar ontvang je ze niet in je inbox, kijk dan bij gmail op het tabblad ‘reclame’ of check je spam-inbox.

Hoe schrijf ik me uit voor de nieuwsbrief?

Onderaan iedere nieuwsbrief die we verzenden, staat een opt-out knop, waarmee je je kan uitschrijven.

MOON CALENDAR

Is de Moon Calendar duurzaam?

Ja, de Moon Calendar is zeker gemaakt van gerecycled papier. De energie van het papierresidu wordt gebruikt om het machinepark van brandstof te voorzien. Verder is het papier voorzien van een FSC en Imprint'Vert keurmerk.

Met wat voor bronnen werken jullie samen?

We hebben inmiddels een prachtig team van mensen verzameld die allemaal in hun eigen vakgebied zeer vaardig zijn. Een geweldige astrologe, een tuinarchitecte die alles weet van groei en bloei en vele anderen. Ook hebben we veel boeken gelezen met eeuwenoude wijsheden die we verwerken in de Moon Calendar.

Waar vind ik de iconen?

Achterin de Moon Calendar staan alle symbolen uitgelegd met de volle omschrijving. Daar leggen we uit wat voor effect de iconen hebben op de dag dat we ze geplaatst hebben. Elke dag geeft de Maan een andere energie en ondersteunt bepaalde handelingen meer dan een andere dag.

Waar staan de verschillende Maan fases voor?

NIEUWE MAAN: Een nieuw begin. Een goed moment om plannen te maken of om met iets nieuws te beginnen. Schrijf intenties voor wat je wilt creëren in je leven. Wedergeboorte.

EERSTE KWARTIER: Een periode van groei en vooruitplannen. Actie ondernemen in de richting van je intenties. Vereist doorzettingsvermogen, commitment en concentratie.

WASSENDE MAAN: Een periode van opbouwen en versterking. Je staat in je kracht, kunt goed zelf groeien en neemt alles beter op.

VOLLE MAAN: Alles bereikt een hoogtepunt, alles is ‘vol’. Onze gevoelens zijn sterk (zowel positief als negatief), er hangt onrust in de lucht en we kunnen last hebben van slapeloosheid.

LAATSTE KWARTIER: Een periode om je dankbaar te voelen voor de intenties die werkelijkheid zijn geworden. Durven transformeren en loslaten wat niet langer bij je hoort.

AFNEMENDE MAAN: Een periode van rust, reinigen en loslaten. Tijd voor een grote schoonmaak. Een goed moment om oude of beperkende denkbeelden los te laten. Een tijd van afronding.

Hoe werkt het met de organen en lichaamsdelen?

Ieder sterrenbeeld is gelinkt aan organen of een gebied in het lichaam. Afhankelijk van in welk sterrenbeeld de Maan instaat zijn deze organen/lichaamsdelen per dag extra gevoelig. Dit geldt op dat moment dan voor iedereen, ongeacht  je eigen geboortesterrenbeeld.

Kun je de edelstenen in het water doen om zelf Moonwater te maken?

Dat heeft een positieve uitwerking op het water. Dit water kun je drinken of je mee wassen. De mens heeft nog maar heel weinig weet van de kracht van edelstenen. Iedere steen heeft zij/haar n eigen kracht. Op de website van www.moonsisters.com wordt er uitgelegd wat de kracht per edelsteen is. Let op: deze edelstenen kunnen niet goed tegen water o.a. calciet, magnetiet, seleniet, lapis lazuli, malachiet, turkoois en angeliet.

Waar kan ik de producten vinden die worden benoemd in het de Moon Calendar?

Deze producten vind je in onze webshop ☺.

Waar kan ik de origami vinden?

Achterin de Moon Calendar. Deel je resultaat op Instagram onder vermelding van @moonsisters en #mooncalendar.

Is de Moon Calendar afgezet met écht goud?

Ja, de Moon Calendar is met de hand afgezet met bladgoud.

Hoe gebruik ik de QR-Code (extra icoon onderin sommige pagina's van de Moon Calendar)?

Zet je telefoon op camerastand en zodra je de QR-code scant word je doorgelinkt naar onze website.

BETALEN

Is mijn bestelling gelukt?

Als het bedrag van jouw rekening is afgeschreven, dan is de bestelling gelukt! Na je betaling ontvang je van ons een e-mail met daarin je ordernummer en verwachte verzenddatum. 

Waarom heb ik geen bevestigingsmail ontvangen?

Het kan even duren voordat je een e-mail ontvangt, maar houd daarnaast je spam ook in de gaten. Heb je na een dag nog steeds niks ontvangen, stuur onze klantenservice dan een e-mail op info@moonsisters.com

Hoe kan ik betalen?

Je betaalt bij ons veilig online, via iDeal of creditcard.

Kan ik ook achteraf betalen?

Nee, je kan bij ons niet achteraf betalen. Neem contact met ons op via info@moonsisters.com als je een grote, zakelijke order op factuur wil bestellen. 

VERZENDEN & RETOURNEREN

Wanneer worden mijn producten verzonden?

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, worden je producten binnen 1-3 werkdagen verzonden. Dit geldt voor verzendingen binnen Nederland. 

Mag ik mijn producten terugsturen?

Uiteraard geven we je de kans om na te denken over je aankopen. Je hebt daarom 14 dagen om je items te retourneren, als deze aan de volgende voorwaarden voldoen:

Het artikel is onbeschadigd;

Het artikel zit nog in de originele verpakking;

Het artikel is ongeopend;

Het artikel is onbevlekt;

Het artikel is niet gebruikt.


De volgende producten zijn niet retourneerbaar:

Oorbellen;

Ondergoed.

Hoe retourneer ik mijn producten?

Retourneer producten, inclusief de pakbon naar het volgende adres:

De Pakketten Fabriek
t.a.v. Moonsisters
Alkemadelaan 4
2371EX Roelofarendsveen
Nederland

Je betaalt zelf de verzendkosten voor deze zending. Tip: bewaar het verzendbewijs van je retourbestelling totdat deze door ons is ontvangen.

Wanneer ontvang ik mijn geld terug na een retour?

Nadat wij het product retour hebben ontvangen en hebben gecontroleerd op eventuele beschadigingen, ontvang je binnen 2-3 werkdagen je geld terug op dezelfde rekening als waarmee je oorspronkelijk hebt betaald.

Mijn artikel is beschadigd/verkeerd aangekomen. Wat moet ik doen?

Neem contact op met onze klantenservice via info@moonsisters.com, met een foto en/of beschrijving van het verkeerde of beschadigde item. We helpen je dan zo snel mogelijk verder! 

ZAKELIJK

Kan ik bij jullie werken?

Deel jij onze liefde voor de Maan en wil je hier je beroep van maken? Helaas hebben we op dit moment geen vacatures openstaan. Maar houd onze sociale mediakanalen en website in de gaten, want wie weet gaan we uitbreiden!

Mag ik jullie producten in mijn eigen winkel verkopen?

Ja, dat kan! Neem hiervoor contact met ons op via info@moonsisters.com en we laten je weten wat de mogelijkheden zijn.

We've sent you an email with a link to update your password.

Login

Forgot your password?

Or

Reset your password

We will send you an email to reset your password.

Create Account

Or

Bag ()

Check out Go to shopping bag Your shopping bag is empty. Continue shopping