€{{amount_with_comma_separator}}

Disclaimer MOONSISTERS by LEXMOND|LEXMOND

MOONSISTERS by LEXMOND|LEXMOND (hierna:“wij”) stelt jouw bezoek aan onze website en interesse in onze producten zeer op prijs. De volgende voorwaarden zijn op het gebruik van de website van toepassing.

Wij hebben onze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de op onze website gepubliceerde informatie kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Informatie op onze website kan door ons worden gewijzigd zonder voorafgaande aankondiging. Wij houden ons aanbevolen voor suggesties of commentaar.

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd. De auteursrechten liggen bij ons, onze leveranciers en/of onze partners. Informatie van onze website (waaronder maar niet uitsluitend tekst, presentaties, illustraties, foto's en geluid) mag niet anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik worden gekopieerd en opgeslagen. Zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming is het niet toegestaan (de inhoud van) deze website op een andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is verboden de inhoud van de site te wijzigen.

Tenzij anders aangegeven, zijn alle handelsmerken, slogans en logo's die op onze website staan, al dan niet geregistreerde, merken en/of handelsnamen eigendom van ons, aan ons gelieerde vennootschappen, onze leveranciers en/of onze partners.

We've sent you an email with a link to update your password.

Login

Forgot your password?

Or

Reset your password

We will send you an email to reset your password.

Create Account

Or

Bag ()

Check out Go to shopping bag Your shopping bag is empty. Continue shopping